Cautare in catalog/magazin
Cosul de cumparaturi
Categorii de produse Meniu lateral stanga


Tableta Samsung GALAXY

Cod: 5214
Pret: 2.410,00 Lei 2.400,00 Lei
Stoc:

Tableta Samsung GALAXY

Design mai bun

Noul GALAXY Tab 10.1 ofera o experienta extraordinara datorita
celei mai subtiri si mai usoare tablete cu ecran mare! Bucurati-va de mobilitate neintrecuta, datorita corpului uimitor de subtire si de usor. Avand doar 565 de grame si grosimea de doar 8,6 mm, aceasta tableta se tine foarte usor in mana

Ecran mai bun

Afisajul de inalta definitie de 10,1" confera ecranului o claritate excelenta.Avand un afisaj de 1280 x 800 WXGA, va puteti bucura de detalii mai clare. Filme, fotografii si programe cu grafica bogata vor prinde viata pe ecranul tabletei.

Navigare web mai buna

Navigati fara limite! Mii de site-uri web de top utilizeaza aplicatii Flash imbogatite, asa incat fie ca navigati pe web sau vizualizati continut multimedia online, il veti putea vedea pe tot cu GALAXY Tab 10.1 si cu suportul pentru playerul Adobe® Flash®.

Experienta multimedia mai buna

Experimentati magia cinematografului cu redare Full HD pe ecranul excelent de 10,1” al tabletei. Difuzoarele duale care înconjoara ecranul creeaza un efect de sunet surround care sporeste si mai mult senzatia de realitate la urmarirea filmelor..

Imagine imbunatatita

Bucurati-va de camera foto frontala si de cea de pe partea din spate, integrate in tableta. Fie ca aveti nevoie sa discutati prin chat video cu un prieten sau client, camera foto frontala ofera claritate excelenta. Camera foto de pe partea din spate va permita sa surprindeti cele mai frumoase fotografii si videoclipuri HD excelente chiar de pe tableta.

Cea mai recenta tehnologie Android

Creata pentru tableta, platforma Android™ 3.1 (Honeycomb) creste productivitatea, permitandu-va sa executati diferite functii in acelasi timp. Vizualizati mai multe panouri in aceeasi aplicatie si navigati pe web la fel ca pe PC. De asemenea, Android Market™ ofera o gama larga de aplicatii care se pot descarca.

Produse recomandate

Tableta Eee Pad Transformer

Prezentare: Cu un profil super subtire de numai 12,98 mm, intr-o rama care cantareste numai 680g, the ASUS Eee Pad Transformer este tinut confortabil in orice pozitie. Textura unica ofera o senzatie tactila mai buna prin urmare nu vei avea senzatia ca iti scapa printre degete.
1.800,00 Lei 1.779,00 Lei

Tableta Samsung GALAXY

Prezentare: Noul GALAXY Tab 10.1 ofera o experienta extraordinara datorita
celei mai subtiri si mai usoare tablete cu ecran mare! Bucurati-va de mobilitate neintrecuta, datorita corpului uimitor de subtire si de usor. Avand doar 565 de grame si grosimea de doar 8,6 mm.
2.410,00 Lei 2.400,00 Lei

iPad 2 Apple 16GB Negru

Prezentare: Mult mai multe. In mult mai putin.

Doua camere video pentru apeluri Facetime si inregistrare HD. Procesor dual-core A5. Aceeasi durata de viata a bateriei de 10 ore. Totul intr-un design mai subtire si mai usor. Acum iPad este chiar mai extraordinar. Si mai diferit decat orice altceva.
2.200,00 Lei 2.102,00 Lei

Canon

Prezentare: Canon (companie) este o corporaţie japoneză cu sediul la Tokyo, ce este listată pe Tokyo Stock Exchange. Compania este fondată la data de 10 august 1937. Canon produce şi comercializează produse optice, inclusiv camere foto şi video, imprimante şi copiatoare.

Între anii 1997 - 2006 compania a fost pe locurile doi sau trei în topul companiilor care au cele mai multe patente anual în Statele Unite[1].

Câteva dintre cele mai cunoscute invenţii Canon: aparatele foto IVSB – primele de pe piaţa din Statele Unite, copiatoarele personale, calculatoarele electronice cu 10 taste şi primele aparate foto cu expunere automata SLR.
250,00 Lei 30,00 Lei

Nikon

Prezentare: Compania a fost înfiinţată în anul 1917 prin fuzionarea a trei producători de soluţii optice din Japonia, luând numele de Nippon Kogaku K.K. (Industria Optică Japoneză).

În anul 1921 sunt invitaţi opt ingineri opticieni germani care să îi îndrume pe încă neexperimentaţii ingineri japonezi. În acelaşi an sunt produse micile binocluri Mikron 4x şi 6x. În 1925 este scos pe piaţă microscopul JOICO. În 1933 este construită o nouă fabrică la Ohi. Aici se produc noile lentile produse începând cu anul 1932 sub numele de Nikkor.

După încheierea celui de-al Doilea Război Mondial producţia acoperea deja cea mai mare parte a tipurilor de produse furnizate şi astăzi de către Nikon: camere foto, microscoape, binocluri, instrumente de măsură, lentile. În 1948 apare Nikon I, primul model de aparat foto de mici dimensiuni al producătorului japonez.
1.325,00 Lei 1.235,00 Lei

Panasonic

Prezentare: Panasonic este un brand internaţional de aparate electronice al Matsushita Electric. Principalele sale produse includ televizoare, DVD-uri, telefoane, camere video şi cuptoare cu microunde.

În decembrie 2009, Panasonic a achiziţionat 50,19% din Sanyo, pentru suma de 4,6 miliarde dolari.[1]
2.312,00 Lei 1.234,00 Lei

Canon PowerShot G12, 10MP

Prezentare: Modelul PowerShot G12 ofera imagini exceptionale cu sistemul HS si obiectivul premium grandangular de la Canon. Modul manual complet, RAW, butonul rotativ frontal si adaptorul optional pentru filtrul obiectivului permit niveluri profesionale de control.
Caracteristici
2.405,00 Lei 2.400,00 Lei
buton inapoi buton inainte