Cautare in catalog/magazin
Cosul de cumparaturi
Categorii de produse Meniu lateral stanga


Tableta Eee Pad Transformer

Cod: -
Pret: 1.800,00 Lei 1.779,00 Lei
Stoc:

Tableta Eee Pad Transformer

Desing ultra subtire si usor cu un model unic si stilat

Cu un profil super subtire de numai 12,98 mm, intr-o rama care cantareste numai 680g, the ASUS Eee Pad Transformer este tinut confortabil in orice pozitie. Textura unica ofera o senzatie tactila mai buna prin urmare nu vei avea senzatia ca iti scapa printre degete.

 

 

 

Mini-cinema puternic si divertiment in miscare


Morotizat de catre procesorul dual-core NVIDIA® Tegra™ 2, Transformer navigheaza pe internet la viteze uimitoare oferind un timp de raspuns mai bun si o performanta ridicata in timpul proceselor multitasking. Avand un port HDMI 1.3a, Transformer se poate conecta la un HDTV si un sistem 5.1 surround sound oferind astfel o experienta multimedia imbunatatita.

Un ecran IPS fabricat din sticla rezistenta la zgarieturi ofera imagini clare din unghiuri de 178° si produce o paleta de culori mai precisa cu 50% in comporatie cu alte tablete de pe piata.


O camera foto 5 MP pozitionata pe partea dorsala - si una de 1.2 MP aflata pe partea frontala - poate sa inregistreze continut video HD care poate fi rulat la rezolutie de 1080p. Iesirea HD video pentru HDTV-uri este disponibila printr-un port mini HDMI facand tableta un dispozitiv mobil de divertisment.

 

Produse recomandate

Tableta Samsung GALAXY

Prezentare: Noul GALAXY Tab 10.1 ofera o experienta extraordinara datorita
celei mai subtiri si mai usoare tablete cu ecran mare! Bucurati-va de mobilitate neintrecuta, datorita corpului uimitor de subtire si de usor. Avand doar 565 de grame si grosimea de doar 8,6 mm.
2.410,00 Lei 2.400,00 Lei

Tableta Eee Pad Transformer

Prezentare: Cu un profil super subtire de numai 12,98 mm, intr-o rama care cantareste numai 680g, the ASUS Eee Pad Transformer este tinut confortabil in orice pozitie. Textura unica ofera o senzatie tactila mai buna prin urmare nu vei avea senzatia ca iti scapa printre degete.
1.800,00 Lei 1.779,00 Lei

iPad 2 Apple 16GB Negru

Prezentare: Mult mai multe. In mult mai putin.

Doua camere video pentru apeluri Facetime si inregistrare HD. Procesor dual-core A5. Aceeasi durata de viata a bateriei de 10 ore. Totul intr-un design mai subtire si mai usor. Acum iPad este chiar mai extraordinar. Si mai diferit decat orice altceva.
2.200,00 Lei 2.102,00 Lei