Cautare in catalog/magazin
Cosul de cumparaturi
Categorii de produse Meniu lateral stanga


Tableta Archos 70

Cod: -
Pret: 900,00 Lei 890,00 Lei
Stoc:

Tableta Archos 70

Tableta PC cu sistem de operare Android , ecran capacitiv multitouch si capacitate de stocare 8GB.

Este cel mai nou produs de la Archos, bazat pe tehnoliogia Android, avand un ecran de inalta rezolutie de 7’’, o greutate de 300 g si doar 10 mm grosime.Pe lana accesul la Internet si  redarea filmelor in format HD, tableta poate fi personalizata cu o multitudine de jocuri si aplicatii disponibile pe AppsLib.

Tableta este echipata si cu  iesire HDMI, care permite vizionarea filmelor de pe tableta direct  pe ecranul TV.Tableta va permite sa instalati sisteme de operare alternative, pentru a va creea  aplicatiile dorite, astfel avand un sistem personalizat pe baza cerintelor.Astfel utilizatori tabletei vor putea instala sau inlocui sistemul Android preinstalat pe tableta cu  sistemul Linux Angstorm, care se poate downloada de pe www.archos.com

Tableta Archos  se poate conecta la telefonul mobil  pentru a avea acces la Internet.Conexiunea se poate face fie prin intermediul aplicatiilor de tethering de pe smartphone, Bluetooth sau chiar printr-un cablu USB, tableta putand utiliza telefonul mobil ca modem.

Puteti afla ultimile stiri, starea vremii, sa cititi ebook-uri sau sa interactionati cu prieteni  pe conturile de social media, doar alegand  aplicatia dorita.Tableta se transforma intr-o consola de joc prin intermediul senzorului 3G si al accelorometrului oferidu-va o experienta placuta.

Tableta  are aplicatia  OfficeSuite care permite utilizatorilor sa editeze sau sa creeze documentele din Office. Aplicatia este compatibila cu Microsoft Office puteti  accesa documente Word, Excel sau PowerPoint .

Produse recomandate

Tableta Eee Pad Transformer

Prezentare: Cu un profil super subtire de numai 12,98 mm, intr-o rama care cantareste numai 680g, the ASUS Eee Pad Transformer este tinut confortabil in orice pozitie. Textura unica ofera o senzatie tactila mai buna prin urmare nu vei avea senzatia ca iti scapa printre degete.
1.800,00 Lei 1.779,00 Lei

Tableta Samsung GALAXY

Prezentare: Noul GALAXY Tab 10.1 ofera o experienta extraordinara datorita
celei mai subtiri si mai usoare tablete cu ecran mare! Bucurati-va de mobilitate neintrecuta, datorita corpului uimitor de subtire si de usor. Avand doar 565 de grame si grosimea de doar 8,6 mm.
2.410,00 Lei 2.400,00 Lei

iPad 2 Apple 16GB Negru

Prezentare: Mult mai multe. In mult mai putin.

Doua camere video pentru apeluri Facetime si inregistrare HD. Procesor dual-core A5. Aceeasi durata de viata a bateriei de 10 ore. Totul intr-un design mai subtire si mai usor. Acum iPad este chiar mai extraordinar. Si mai diferit decat orice altceva.
2.200,00 Lei 2.102,00 Lei