Cautare in catalog/magazin
Cosul de cumparaturi
Categorii de produse Meniu lateral stanga


Canon PowerShot G12, 10MP

Cod: 324
Pret: 2.405,00 Lei 2.400,00 Lei
Stoc:

Etichete: canon

Canon PowerShot G12, 10MP

Modelul PowerShot G12 ofera imagini exceptionale cu sistemul HS si obiectivul premium grandangular de la Canon. Modul manual complet, RAW, butonul rotativ frontal si adaptorul optional pentru filtrul obiectivului permit niveluri profesionale de control.
Caracteristici

    * Sistem HS
    * CCD de 10 MP, de inalta sensibilitate
    * Obiectiv super-angular de 28 mm, cu zoom 5x, IS hibrid
    * LCD cu unghi variabil de 7,0 cm (2,8"), nivela electronica, OVF
    * Buton rotativ frontal, control manual complet si RAW
    * Filme HD, HDMI
    * Mod Interval dinamic ridicat
    * Mod Inteligent automat
    * Fotografiere Multi-Aspect
    * Sistem extins de accesorii

Standardul in domeniu

     Sistem HS cu senzor CCD de 10 MP de inalta sensibilitate si procesor DIGIC 4
Sistemul HS este o combinatie puternica intre senzorul de inalta sensibilitate si procesorul DIGIC 4 – furnizand capacitati de fotografiere exceptionale in conditii de iluminare slaba. Sensibilitatea ISO ridicata reduce necesitatea folosirii blitului si permite timpi de expunere mai mici pentru a reduce neclaritatea cand subiectul este in miscare.

Obiectiv grandangular de 28 mm, cu zoom 5x si IS hibrid
     Obiectiv original Canon, de inalta calitate, acoperind o distanta focala de 28-140 mm (echivalentul a 35 mm) si care permite flexibilitate si claritate. Stabilizatorul optic de imagine corecteaza tremurul camerei in pana la 4 trepte, in timp ce stabilizatorul de imagine hibrid ofera rezultate clare pentru macrofotografiere.

LCD cu unghi variabil de 7,0 cm (2,8"), nivela electronica, OVF
     Ecranul LCD PureColor II VA cu unghi variabil ofera o redare a culorilor si un contrast exceptionale si poate fi reglat pentru fotografierea din unghiuri incomode. Afisajul cu nivela electronica prezinta un indicator de nivel pe ecran pentru verificarea pozitiei orizontale a camerei, in timp ce un vizor optic permite utilizatorului sa compuna in stilul propriu de fotografiere.

Preluati controlul deplin
    Modelul PowerShot G12 dispune de modul Manual complet cu format RAW, oferind utilizatorului control deplin in timpul editarii dupa fotografiere; iar cu ajutorul software-ului Digital Photo Professional (DPP) de la Canon, utilizatorii de camere SLR digitale pot integra PowerShot G12 in fluxul lor de lucru existent.

Filme HD cu HDMI
     Pe langa fotografierea unor imagini de inalta calitate, PowerShot G12 poate captura filme HD 720p cu sunet stereo. Rezultatele pot fi redate fara pierderi de calitate prin terminalul HDMI.

Produse recomandate

Canon

Prezentare: Canon (companie) este o corporaţie japoneză cu sediul la Tokyo, ce este listată pe Tokyo Stock Exchange. Compania este fondată la data de 10 august 1937. Canon produce şi comercializează produse optice, inclusiv camere foto şi video, imprimante şi copiatoare.

Între anii 1997 - 2006 compania a fost pe locurile doi sau trei în topul companiilor care au cele mai multe patente anual în Statele Unite[1].

Câteva dintre cele mai cunoscute invenţii Canon: aparatele foto IVSB – primele de pe piaţa din Statele Unite, copiatoarele personale, calculatoarele electronice cu 10 taste şi primele aparate foto cu expunere automata SLR.
250,00 Lei 30,00 Lei

Nikon

Prezentare: Compania a fost înfiinţată în anul 1917 prin fuzionarea a trei producători de soluţii optice din Japonia, luând numele de Nippon Kogaku K.K. (Industria Optică Japoneză).

În anul 1921 sunt invitaţi opt ingineri opticieni germani care să îi îndrume pe încă neexperimentaţii ingineri japonezi. În acelaşi an sunt produse micile binocluri Mikron 4x şi 6x. În 1925 este scos pe piaţă microscopul JOICO. În 1933 este construită o nouă fabrică la Ohi. Aici se produc noile lentile produse începând cu anul 1932 sub numele de Nikkor.

După încheierea celui de-al Doilea Război Mondial producţia acoperea deja cea mai mare parte a tipurilor de produse furnizate şi astăzi de către Nikon: camere foto, microscoape, binocluri, instrumente de măsură, lentile. În 1948 apare Nikon I, primul model de aparat foto de mici dimensiuni al producătorului japonez.
1.325,00 Lei 1.235,00 Lei

Panasonic

Prezentare: Panasonic este un brand internaţional de aparate electronice al Matsushita Electric. Principalele sale produse includ televizoare, DVD-uri, telefoane, camere video şi cuptoare cu microunde.

În decembrie 2009, Panasonic a achiziţionat 50,19% din Sanyo, pentru suma de 4,6 miliarde dolari.[1]
2.312,00 Lei 1.234,00 Lei

Sony

Prezentare: Sony Corporation sau simplu Sony, este un conglomerat japonez multinaţional care are sediul în sectorul Minato, Tokio, Japonia, fiind după mărime al cincelea conglomerat media din lume, cu venituri anuale de aproximativ 7,730 trilioane ¥ sau 78,88 miliarde $ (FY2008). Sony este unul dintre cei mai importanţi producători de electronice, video, echipamente de comunicaţii, console de jocuri video, precum şi de produse care folosesc tehnologia informaţiei pentru piaţa de consum sau cea profesională.

Cele mai cunoscute invenţii Sony sunt: Walkman-ul, primul CD player portabil, primul tranzistor radio şi prima casetă cu bandă magnetică din Japonia.[4]

Sony Corporation este unitatea electronică de afaceri şi societatea mamă a grupului Sony, care este angajat în afaceri prin intermediul a 8 segmente de operare: Produse de consum şi Dispozitive (CPD), Produse de reţea şi staţii de service (NPS), B2B şi Disc Manufacturing (B2B & Disc), Imagine, Muzică, Service financiar, Sony Ericsson şi altele[5][6]. Acestea fac ca Sony să fie una dintre cele mai cuprinzătoare companii de divertisment din lume. Operaţiunile principale de afaceri ale companiei includ Sony Corporation (Sony Electronics în S.U.A., Sony Pictures Entertainment, Sony Computer Entertainment, Sony Music Entertainment, Sony Ericsson şi Sony Financial. Ca producător de semiconductoare, Sony se află printre primele companii din topul Worldwide Top 20 Semiconductor Sales Leaders.
2.600,00 Lei 2.500,00 Lei
buton inapoi buton inainte