Cautare in catalog/magazin
Cosul de cumparaturi
Categorii de produse Meniu lateral stanga


Canon

Cod: canon_xya
Pret: 250,00 Lei 30,00 Lei
Stoc:

Canon

 Construit pentru a satisface pasiunea fotografilor. Cu senzor de 18 MP, fotografiere pana la 8 cps, ISO12800, vizor inteligent si filme Full HD 1080, EOS 7D ofera performanta in conditii de versatilitate fara precedent.
Caracteristici:

    * Senzor APS-C CMOS de 18 megapixeli
    * Fotografiere de pana la 8 cps
    * Domeniu ISO pana la 12800
    * Vizor 100%
    * Sistem AF cu 19 puncte de tip incrucisat
    * Sistem de masurare a expunerii iFCL
    * "DIGIC 4" dual
    * Filme Full HD
    * Transmitator Speedlite integrat
    * Ecran LCD Clear View II de 3”
    * Corp din aliaj de magneziu cu protectie pentru mediu 

Senzor APS-C CMOS de 18 megapixeli
    Aparatul EOS 7D ofera o rezolutie exceptionala datorita senzorului sau CMOS de 18 MP. Ofera fotografului optiunea flexibilitatii si creativitatii.

Pana la 8 cadre pe secunda
    Fotografierea standard a imaginilor de 14 biti cu 18 MP pana la 8 cps, intr-o serie de pana la 126 de JPEG-uri mari; fotografii pot surprinde atat detaliile, cat si actiunea.

ISO superior
    Pentru fotografierea din mana in conditii de luminozitate redusa, EOS 7D ofera sensibilitati ISO de pana la 6400. Extensibil la ISO 12800, pentru scene cu luminozitate scazuta unde utilizarea blitului nu este de dorit.

Acoperire 100% prin vizor
    Vizorul cu acoperire de 100% si marire 1,0x ofera cea mai completa si mai naturala vizualizare a subiectului. Vizorul inteligent ofera informatii de fotografiere nemaivazute pana acum la un EOS, inclusiv Dual Axis Electronic Level pentru a asigura orizonturi perfecte.

Sistem AF cu 19 puncte de tip incrucisat
    Un senzor AF (focalizare automata) nou conceput cu moduri AF pentru zona si spot ofera fotografului noi posibilitati de selectare a punctelor AF. Toate punctele sunt de tip incrucisat, cu punctul central oferind senzori de f/2,8 si f/5,6.

Sistem de masurare a expunerii iFCL
    Un nou senzor de masurare a expunerii cu doua straturi cu 63 de zone analizeaza informatiile privind focalizarea, culoarea si luminozitatea, oferind o masuratoare precisa si consecventa.

DIGIC 4
    DIGIC 4 dual de la Canon asigura aparatului EOS 7D posibilitatea de a oferi o extraordinara reproducere a culorilor cu ajutorul senzorului sau CMOS de inalta rezolutie. De asemenea, DIGIC 4 ofera procesare pe 14 biti, o excelenta reducere a zgomotului, durata de viata lunga a bateriei, AF (focalizare automata) cu detectarea fetei si inregistrare de filme Full HD.

Inregistrare de filme Full HD
    Completeaza capacitatea extraordinara de realizare a fotografiilor cu inregistrarea video Full HD 1080 inclusiv viteze selectabile ale cadrelor si control manual total.

Produse recomandate

Nikon

Prezentare: Compania a fost înfiinţată în anul 1917 prin fuzionarea a trei producători de soluţii optice din Japonia, luând numele de Nippon Kogaku K.K. (Industria Optică Japoneză).

În anul 1921 sunt invitaţi opt ingineri opticieni germani care să îi îndrume pe încă neexperimentaţii ingineri japonezi. În acelaşi an sunt produse micile binocluri Mikron 4x şi 6x. În 1925 este scos pe piaţă microscopul JOICO. În 1933 este construită o nouă fabrică la Ohi. Aici se produc noile lentile produse începând cu anul 1932 sub numele de Nikkor.

După încheierea celui de-al Doilea Război Mondial producţia acoperea deja cea mai mare parte a tipurilor de produse furnizate şi astăzi de către Nikon: camere foto, microscoape, binocluri, instrumente de măsură, lentile. În 1948 apare Nikon I, primul model de aparat foto de mici dimensiuni al producătorului japonez.
1.325,00 Lei 1.235,00 Lei

Panasonic

Prezentare: Panasonic este un brand internaţional de aparate electronice al Matsushita Electric. Principalele sale produse includ televizoare, DVD-uri, telefoane, camere video şi cuptoare cu microunde.

În decembrie 2009, Panasonic a achiziţionat 50,19% din Sanyo, pentru suma de 4,6 miliarde dolari.[1]
2.312,00 Lei 1.234,00 Lei

Sony

Prezentare: Sony Corporation sau simplu Sony, este un conglomerat japonez multinaţional care are sediul în sectorul Minato, Tokio, Japonia, fiind după mărime al cincelea conglomerat media din lume, cu venituri anuale de aproximativ 7,730 trilioane ¥ sau 78,88 miliarde $ (FY2008). Sony este unul dintre cei mai importanţi producători de electronice, video, echipamente de comunicaţii, console de jocuri video, precum şi de produse care folosesc tehnologia informaţiei pentru piaţa de consum sau cea profesională.

Cele mai cunoscute invenţii Sony sunt: Walkman-ul, primul CD player portabil, primul tranzistor radio şi prima casetă cu bandă magnetică din Japonia.[4]

Sony Corporation este unitatea electronică de afaceri şi societatea mamă a grupului Sony, care este angajat în afaceri prin intermediul a 8 segmente de operare: Produse de consum şi Dispozitive (CPD), Produse de reţea şi staţii de service (NPS), B2B şi Disc Manufacturing (B2B & Disc), Imagine, Muzică, Service financiar, Sony Ericsson şi altele[5][6]. Acestea fac ca Sony să fie una dintre cele mai cuprinzătoare companii de divertisment din lume. Operaţiunile principale de afaceri ale companiei includ Sony Corporation (Sony Electronics în S.U.A., Sony Pictures Entertainment, Sony Computer Entertainment, Sony Music Entertainment, Sony Ericsson şi Sony Financial. Ca producător de semiconductoare, Sony se află printre primele companii din topul Worldwide Top 20 Semiconductor Sales Leaders.
2.600,00 Lei 2.500,00 Lei